Aparat za pregled dojk - Fairy Light

Na zalogi

Medicinski pripomoček za preventivni pregled dojk - za domačo uporabo.
Količina:
 


149,00 €

Naprava Fairy Light je namenjena rednemu samopregledovanju dojk. Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki ob redni uporabi omogoča učinkovito in zgodnje odkrivanje nastalih zatrdlin in drugih sprememb.


Uporaba pripomočka Fairy Light je enostavna in popolnoma varna. Ob odkriti spremembi v tkivu dojke je potrebno obiskati osebnega zdravnika ali specialista ter opraviti strokovno preiskavo. V primeru zgodaj odkritega raka obstaja velika možnost za uspešno zdravljenje.


Aparat Fairy Light je namenjen tudi masaži prsi. V načinu za izvajanje masaže aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi. Po določenem času redne uporabe tako postane koža bolj elastična in napeta, kar prispeva k manjši povešenosti dojk.Kako izgledajo nepravilnosti?

Ob presvetlitvi dojke z intenzivno svetlobo aparata Fairy Light boste videli strukturo tkiva v njeni notranjosti. Na slikah je prikazana primerjava med izgledom zdrave dojke ter dva primera vidne nepravilnosti. V primeru, da opazite zgoščena temna območja ali lise, nemudoma obiščite osebnega zdravnika oziroma specialista.
Kaj pomenijo temna območja in lise?

V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih obolenj se pretok krvi na prizadetem območju znatno poveča. V procesu, imenovanem angiogeneza, okrog tumorja nastajajo nove krvne žile. Ravno novonastale žile ustvarijo temno liso, ki jo je moč videti pod osvetlitvijo z aparatom Fairy Light.

Tehnične specifikacije:

  • Dimenzije: 20 cm x 5 cm x 4 cm
  • Teža: 170 g

Garancijska doba: 12 mesecev


Za več informacij ali za naročilo pokličite 041 410 109 ali nam pišite na info@ujemizdravje.si

košarica  

izdelek (prazno)
Darilna embalaža